Pilotilles amb samfaina

Pilotilles amb samfaina

Ingredients:

Pilotilles (carns de porc i vedella, llet, ou, farina de blat, sal, pebre negre, all i julivert), samfaina (tomàquet, ceba, albergínia, carbassó, aigua, pebrot vermell, pebrot verd, oli d'oliva, sucre i sal).

Al·lèrgens:

Gluten, ou i llet.

Format:

Safata de 10 unitats. safata de 6 unitats

Pollastre casolà al forn

Pollastre casolà al forn

Ingredients:

Cuixa de pollastre, ceba, patata, pastanaga, tomàquet, pebrot vermell, oli d'oliva, conyac, all, sal, sucre i pebre negre.

Al·lèrgens:

--

Format:

Safata 240g (1 cuixa).

Estofat de vedella

Estofat de vedella

Ingredients:

Carn de vedella, ceba, patata, pastanaga, tomàquet, oli d'oliva, conyac, sal i all.

Al·lèrgens:

-

Format:

Safata de 250g.

Conill amb salsa d'ametlles i avellanes.

Conill amb salsa d'ametlles i avellanes.

Ingredients:

Carn de conill, patata, oli d'oliva, conyac, pa, ametlles, avellanes i sal.

Al·lèrgens:

Gluten i fruits secs.

Format:

Safata 250 g.

Pilotilles amb salsa de tomàquet

Pilotilles amb salsa de tomàquet

Ingredients:

Pilotilles (carns de porc i vedella, llet, ou, farina de blat, sal, pebre negre, all i julivert), tomàquet, ceba, pebrot vermell, ametlles, avellanes, oli d'oliva, sucre i sal.

Al·lèrgens:

Gluten, llet, ou i fruits secs.

Format:

safata de 6 unitats

Bacallà a la muselina d'all

Bacallà a la muselina d'all

Ingredients:

Bacallà, tomàquet, ceba, pebrot vermell, oli d'oliva, sal i allioli.

Al·lèrgens:

Peix.

Format:

Safata de 250 grams

Bacallà amb samfaina

Bacallà amb samfaina

Ingredients:

Bacallà, carbassó, albergínia, pebrot vermell, pebrot verd, ceba, tomàquet, oli d'oliva, sucre i sal

Al·lèrgens:

Peix.

Format:

Safata 250 grams

Rostit de vedella amb bolets

Rostit de vedella amb bolets

Ingredients:

Llata de vedella, patata, ceba, porro, pastanaga, tomàquet, oli d' oliva, barreja de bolets, sucre, sal i pebre negre.

Al·lèrgens:

Format:

Safata de 250 grams