Pilotilles amb samfaina

Pilotilles amb samfaina

Ingredients:

Pilotilles (carns de porc i vedella, llet, ou, farina de blat, sal, pebre negre, all i julivert), samfaina (tomàquet, ceba, albergínia, carbassó, aigua, pebrot vermell, pebrot verd, oli d'oliva, sucre i sal).

Al·lèrgens:

Gluten, ou i llet.

Format:

Safata 250g

Safata 500g

Cuixa de pollastre al forn

Cuixa de pollastre al forn

Ingredients:

Cuixa de pollastre, ceba, patata, pastanaga, tomàquet, pebrot vermell, oli d'oliva, vi negre, all, sal, sucre i pebre negre.

Al·lèrgens:

Format:

Safata 240g (1 cuixa).

Estofat de vedella

Estofat de vedella

Ingredients:

Carn de vedella, ceba, patata, pastanaga, tomàquet, oli d'oliva, vi negre, sal i all.

Al·lèrgens:

Format:

Safata de 250g

Conill amb salsa d'ametlles i avellanes.

Conill amb salsa d'ametlles i avellanes.

Ingredients:

Carn de conill, patata, oli d'oliva, vi negre, pa, ametlles, avellanes i sal.

Al·lèrgens:

Gluten i fruits secs.

Format:

Safata 250g

Pilotilles amb salsa de tomàquet

Pilotilles amb salsa de tomàquet

Ingredients:

Pilotilles (carns de porc i vedella, llet, ou, farina de blat, sal, pebre negre, all i julivert), tomàquet, ceba, pebrot vermell, ametlles, avellanes, oli d'oliva, sucre i sal.

Al·lèrgens:

Gluten, llet, ou i fruits secs.

Format:

Safata de 250g

Bacallà a la muselina d'all

Bacallà a la muselina d'all

Ingredients:

Bacallà, tomàquet, ceba, pebrot vermell, oli d'oliva, sal i allioli.

Al·lèrgens:

Peix.

Format:

Safata de 250g

Bacallà amb samfaina

Bacallà amb samfaina

Ingredients:

Bacallà, carbassó, albergínia, pebrot vermell, pebrot verd, ceba, tomàquet, oli d'oliva, sucre i sal

Al·lèrgens:

Peix.

Format:

Safata 250g

Rostit de vedella amb bolets

Rostit de vedella amb bolets

Ingredients:

Llata de vedella, ceba, porro, pastanaga, tomàquet, oli d' oliva, barreja de bolets, sucre, sal i pebre negre.

Al·lèrgens:

Format:

Safata de 250g

Esqueixada de Bacallà

Esqueixada de Bacallà

Ingredients:

Bacallà, pebrot vermell, pebrot verd, ceba, olives negres, tomquet, pebre, oli, avellanes, ametlles, nyora, vinagre, all i sal

Al·lèrgens:

Avellanes i ametlles

Format:

Safata de 220g

Pebrots farcits de brandada

Pebrots farcits de brandada

Ingredients:

Pebrot piquillo, bacallà, llet semidesnatada, oli d'oliva, patata, all i salsa beixamel

Al·lèrgens:

Glúten i lactosa

Format:

Safata 3uni (200g)

Ales teriyaki

Ales teriyaki

Ingredients:

Ales de pollastre (70%), espàrrecs verds, alls tendres, llimona, oli d’oliva, salsa de soja, mel, arròs i sal.

Al·lèrgens:

Format:

Safata de 250gr

Calamar amb carxofes - NOVETAT!!!

Calamar amb carxofes - NOVETAT!!!

Ingredients:

Calamar ( 55%), carxofes (45%), ceba, vi negre, oli d’oliva, sal i pebre negre

Al·lèrgens:

Mol·lusc. Pot contenir traces de peix

Format:

Safata de 250 gr