Avís legal

Aquest lloc i tot el seu contingut incloent-hi textos, imatges, vídeos, disseny i creativitats és propietat de l´empresa Mas el Guiu Aliments S.A amb seu a Mas el Guiu s/n a 08509 Santa Cecília de Voltregà amb CIF A-65799991.

Visitar aquest lloc web suposa la vostra acceptació de la nostres condicions d’ús.

Condicions d’ús
Les marques i logotips que apareixen en aquest lloc són propietat de Mas el Guiu Aliment S.A.  Queda prohibit l’ús d’aquestes marques sense autorització prèvia per escrit per part de Mas el Guiu Aliments,

Aquest lloc pot contenir errors tècnics o d'un altre tipus, inexactituds o errors tipogràfics i no garanteix l’accés continu als continguts de la seva pàgina web, ni l’absència de virus i/o demés components nocius en el web o en els seus servidors, ni tampoc la seva correcta visualització o descàrrega que pot veure’s impedida, dificultada o interrompuda per factors o circumstàncies alienes a l’empresa.

L’empresa no es responsabilitza de possibles danys o perjudicis produïts per interferències,interrupcions o desconnexions en el sistema que siguin aliens al seu control i tampoc de possibles danys causats en el sistema informàtic de l’usuari (hardware i software) com a conseqüència de l’accés al website. Per tant, l’accés a la nostra pàgina web i la navegació per la mateixa es fa sota la responsabilitat de l’usuari.

Per a més informació pot adreçar-se a info@maselguiu.cat

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/home/sys/phpfarm/inst/php71/lib/php/extensions/uploadprogress.so' - /usr/home/sys/phpfarm/inst/php71/lib/php/extensions/uploadprogress.so: undefined symbol: zend_empty_string

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: