lorem

Els nostres valors són la tradició i la salut

Incorporem a la nostra varietat de productes els valors inherents al nostre sistema de producció

Els nostres valors

Producte fresc

Producte fresc

Els plats preparats Mas el Guiu s'elaboren amb productes frescos i de temporada. Això els fa més gustosos i els dóna més valor nutritiu.

Cuina casolana

Cuina casolana

Mantenim viva la tradició de la cuina catalana recuperant receptes dels nostres avantpassats i combinant-les amb propostes més actuals de llegums, pasta, sopa i arròs. A Mas el Guiu ho cuinem tot amb mètodes de cocció tradicionals.

Sense additius ni colorants

Sense additius ni colorants

Volem que els nostres plats preparats conservin totes les propietats organolèptiques i nutritives. Per això no hi trobareu additius ni colorants artificials.

Control integral de la cadena de producció

Control integral de la cadena de producció

Posseïm, explotem i comercialitzem els nostres productes de principi a fi, de manera integrada i sostenible, per tal de garantir la traçabilitat de la producció des de la granja i l'hort fins a la botiga.

KM 0

KM 0

Posem en pràctica cada dia el concepte Km 0, expressat en la proximitat entre el centre de producció, les instal·lacions transformadores i els nostres clients.
Distribuïm a les comarques de l'entorn perquè creiem en els beneficis de consumir els productes ben a prop del lloc on s'elaboren. Així, els aliments són més frescos i la producció és més sostenible, donat que estalviem intermediaris, temps de transport, combustible i conservació en càmeres frigorífiques, que pot afectar al gust i a la qualitat dels aliments.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/home/sys/phpfarm/inst/php71/lib/php/extensions/uploadprogress.so' - /usr/home/sys/phpfarm/inst/php71/lib/php/extensions/uploadprogress.so: undefined symbol: zend_empty_string

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: