Qui som?

Som una explotació agrària familiar amb una tradició agrícola i ramadera de més de 50 anys transmesa de generació a generació.

Avui ens dediquem a la producció de carn de xai, de porc i d’aviram, i també al conreu de les terres del Mas, 20 hectàrees d'horta i de pastura per al nostre ramat d'ovelles. Amb el pas dels anys hem adaptat la manera de treballar i de comercialitzar els nostres productes per adaptar-nos al pas del temps. Els plats preparats Mas el Guiu neixen, doncs, per donar resposta a les maneres de viure i d'alimentar- se de la societat actual.

Elaborem els plats preparats Mas El Guiu a les nostres instal.lacions, unes instal·lacions modernes, amplies i adeqüades a les necessitats, des de la recepció del producte, la seva neteja, elaboració, cocció i envasament.

Mas el Guiu, la granja i la planta productora s’ubiquen a Santa Cecília de Voltregà, a la comarca d’Osona, enmig de la natura, a 70 Km de Barcelona. Distribuïm a botigues del nostre entorn més proper, perquè entenem que això dóna un valor afegit de qualitat als nostres productes.

Si encara no els coneixeu, us convidem a tastar-los. Estem segurs que us agradaran.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/home/sys/phpfarm/inst/php71/lib/php/extensions/uploadprogress.so' - /usr/home/sys/phpfarm/inst/php71/lib/php/extensions/uploadprogress.so: undefined symbol: zend_empty_string

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: